Dash-logo

Od otvaranja 2013. restoran Dash’s je zaradio svoje mesto među elitnim restoranima beogradske gastronomske scene

arrow-long-down

 

O nama

Restoran „Dash’s je zaradio svoje mesto među elitnim restoranima beogradske gastronomske scene, svojom istančanom evropskom kuhinjom, luksuznim ambijentom i uslužnim osobljem.

Smešten u najlepšem delu Voždovca, restoran „Dash’s“ u svojoj ponudi nudi tradicionalne srpske specijalitete, kreirane i prezentovane u novom, modernom ruhu i osmišljene od strane naših vrhunskih kuvara. Pored nacionalne srpske kuhinje, možete uživati i u mediteranskoj kuhinji i italijanskim specijalitetima kojima Vam pružamo jedinstveni gastronomski doživljaj. Strast koja nas pokreće bazira se na korišćenju najkvalitetnijih, lokalnih i sezonskih namirnica za jelovnik koji konstatno evoluira. Naši ugledni kuvari Vam svakodnevno predstavljaju moderni, sezonski meni inspirisan najfinijim mesima, svežom ribom, sezonskim voćem i povrćem i egzotičnim začinima iz svih krajeva sveta.

Naš meni se konstantno razvija i unapredjuje novim jelima i jedinstvenim dezertima koje prilagodjavamo sezonama i za čiju pripremu koristimo isključivo sveže sezonsko voće.

Kao porodični restoran, trudimo se da ugodimo i našim najmladjim gostima za koje smo osmislili poseban dečiji meni i napravili igraonicu kako bi i deca, a i roditelji mogli da se opuste i uživaju.

Kao restoran koji neguje vinsku kulturu i tradiciju,možemo se pohvaliti vinskom kartom sa preko 80 vrsti vina iz 10 zemalja.

Pored tradicionalnih srpskih vina,naši gosti mogu uživati u prestižnim vinima iz zemalja sa izraženom vinskom kulturom i tradicijom.

U svim restoranskim specijalitetima možete uživati u nasoj bašti sa otvorenim šankom ili odabrati jedan od naša dva zatvorena, klimatizovana restorana.

Moderan restoranski kompleks restorana Dash’s čine bašta na otvorenom od 80 sedećih mesta i dva zatvorena restorana. Prvi restoran raspolaže sa 70 sedećih mesta dok je drugi na dva nivoa sa 110 sedećih mesta.

Pored uživanja u kafi,doručku,ručku ili večeri, restoran Dash’s je prilagodjen za sve vrste proslava, poslovnih sastanaka i banketa. Za proslave rodjendana,matura,za krštenja i svadbe ili tim building u mogućnosti smo da kreiramo jedinstvene pakete za naše goste po njihovoj želji i preferencijama:od vegeterijanske kuhinje,preko dečijih menija do najnovijih trendova u svetu gastronomije.

Pridružite nam se u večernjem izlasku na živoj svirci koju organizujemo svakog vikenda, na raznovrsnim koktelima u našem baru, na privatnoj proslavi koju za Vas organizujemo ili na doručku, ručku ili večeri koje naši vrhunski kuvari sa uživanjem pripremaju za Vas!